100%-os támogatás: elmondhatja véleményét!

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2021.09.12-ig várják a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban. A felhívással kapcsolatos észrevételeket három különböző témában teheti meg:

  1. támogatás célja és háttere
  2. pályázók köre
  3. a jelentkezés feltételei

Amennyiben már korábban regisztrált a palyazat.gov.hu oldalon, akkor használja a fejlécben az Egységes beléptető felület bejelentkezés gombot a bejelentkezéshez.

Ha még nem rendelkezik regisztrációval, regisztráljon most!

Az adatok mentése után egy megerősítő emailt fog kapni, amiben a regisztráció aktiválásához rá kell kattintani egy linkre:

A linkre kattintást követően egy sms-ben kapott kódot kell még megadni, hogy létrehozzuk fiókunkat.

A hozzászólásokat témánként el lehet olvasni, akár regisztráció nélkül is.

A Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv keretében meghirdetésre kerülő Pályázati Felhívás célja, hogy minél több, az országos átlagjövedelemnél alacsonyabb jövedelmű család számára is elérhetővé tegye a megújuló energia hasznosítását, illetve fűtésük átalakítását alacsonyabb felhasználású, így alacsonyabb károsanyag kibocsátású rendszerre.

A felhívás véglegezése során figyelembe szeretnék venni a lakossági és a potenciális kivitelezői véleményeket, melyhez számítanak az Önök véleményére!

2 felhívás tervezettel kapcsolatos véleményeket várnak: az egyik a lakosságnak szóló pályázati felhívás, a másik a kivitelezésben részt venni kívánó vállalkozások regisztrációját célozza.

A Partnerség Fórum menüpont használatával lehet a felhívás tervezeteket véleményezni. A beérkező vélemények azonnal megjelennek, így bárki számára elérhetővé válnak a honlap felületén.

A Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a felhívás-tervezetek véleményezésére.

Felhívják minden véleményező figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé teszik az adott felhíváshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltüntetésével.

A Partnerségi Fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal törlik.

További bejegyzések
Hitelkonstrukció vállalkozások számára 2023-ban

A kamatlábak magasak, a hitelfeltételek szigorodnak, forgóeszközhitel-szükséglet megnőtt, az energiahatékonysági fejlesztésekhez pedig forrásokra van szüksége a kkv-knak. A magyar kkv-k talpon maradásának és versenyképességének megőrzése érdekében a kormány arról döntött, hogy 2023 első félévében kezelési költség nélkül, a piaci kamatszinthez képest rendkívül kedvező, évi 5%-os ügyfélkamattal elérhetővé teszi a Széchenyi Kártya Program hiteltermékeit. 2023 januártól […]

Tovább olvasom
Otthonfelújítási támogatás 2022.12.31. után

Meghosszabbította a kormány az otthonfelújítási támogatás igénylésének határidejét három hónappal, de csak speciális esetekben. A támogatást 2023.03.31-ig vehetik igénybe azok, akik kizárólagosan vagy részben napelemes rendszert szerettek volna elszámolni és Mivel sok mindenkinek elhúzódtak a folyamatban lévő projektjei, mint pl a tetőáthajtás, sok esetben a napelemes rendszer nem kerülhetett fel a tetőre, a Kormány erre […]

Tovább olvasom
Nem érdemes tovább várni, pályázat nélkül is megéri napelemet telepíttetni!

Marad a rezsicsökkentés, a Magyar Kormány szerint mintegy 100 ezer kkv részére, azonban ennek szigorú feltételei vannak. Blogbejegyzéseinkben ezeket szedtük össze, illetve, hogy mire számíthatnak azok a vállalkozások, akik kiesnek a kedvezményes villamosenergia- és földgázárra jogosultak köréből. Kitérünk arra is, hogy melyik két fontos dátumot kell feljegyezzük a közeljövőre vonatkozóan. 2022. augusztus 1-től megváltozik az […]

Tovább olvasom

Amennyiben kérdésed merült fel, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal! 

ImpresszumAdatkezelési tájékoztató
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram