100%-os támogatás: elmondhatja véleményét!

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2021.09.12-ig várják a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban. A felhívással kapcsolatos észrevételeket három különböző témában teheti meg:

  1. támogatás célja és háttere
  2. pályázók köre
  3. a jelentkezés feltételei

Amennyiben már korábban regisztrált a palyazat.gov.hu oldalon, akkor használja a fejlécben az Egységes beléptető felület bejelentkezés gombot a bejelentkezéshez.

Ha még nem rendelkezik regisztrációval, regisztráljon most!

Az adatok mentése után egy megerősítő emailt fog kapni, amiben a regisztráció aktiválásához rá kell kattintani egy linkre:

A linkre kattintást követően egy sms-ben kapott kódot kell még megadni, hogy létrehozzuk fiókunkat.

A hozzászólásokat témánként el lehet olvasni, akár regisztráció nélkül is.

A Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv keretében meghirdetésre kerülő Pályázati Felhívás célja, hogy minél több, az országos átlagjövedelemnél alacsonyabb jövedelmű család számára is elérhetővé tegye a megújuló energia hasznosítását, illetve fűtésük átalakítását alacsonyabb felhasználású, így alacsonyabb károsanyag kibocsátású rendszerre.

A felhívás véglegezése során figyelembe szeretnék venni a lakossági és a potenciális kivitelezői véleményeket, melyhez számítanak az Önök véleményére!

2 felhívás tervezettel kapcsolatos véleményeket várnak: az egyik a lakosságnak szóló pályázati felhívás, a másik a kivitelezésben részt venni kívánó vállalkozások regisztrációját célozza.

A Partnerség Fórum menüpont használatával lehet a felhívás tervezeteket véleményezni. A beérkező vélemények azonnal megjelennek, így bárki számára elérhetővé válnak a honlap felületén.

A Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a felhívás-tervezetek véleményezésére.

Felhívják minden véleményező figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé teszik az adott felhíváshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltüntetésével.

A Partnerségi Fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal törlik.

További bejegyzések
Elvesztél az információk tengerében? Szaldó? Bruttó? Mi segítünk!

Meglévő rendszertulajdonosok, 2023.09.07. előtti igénybejelentéssel rendelkezők Nemrég írtunk blogot a várható fejleményekkel kapcsolatban, akkor azonban még csak kalkulálni tudtunk az esetleges lehetőségekkel. Nagy port kavart az a TikTok videó, amiben az éves szaldó megszüntetését vetítette előre Lantos Csaba energiaügyi miniszter a már meglévő napelemes rendszerek vonatkozásában. Ezt követően a Fidesz frakcióvezetője a bejelentés felülvizsgálatát kérte, […]

Tovább olvasom
Nézzük az aktuális helyzetet!

Kedves Ügyfeleink, Érdeklődők! Az elmúlt hetekben nap, mint nap fokozott figyelemmel kísérjük az őszre ígért konkrét információkat, ami egyaránt hatással lehet meglévő és leendő Ügyfeleinkre is. Ezért készítettünk egy rövid összefoglalót az aktuális helyzetről. Meglévő napelemes rendszerrel rendelkező Ügyfelek: Még van remény, nincs minden veszve! A múlt héten nagy port kavart Lantos Csaba energiaügyi miniszter […]

Tovább olvasom
Van már engedélyed?

Mi vonatkozik azokra, akik már rendelkeznek hálózatra visszatápláló (2022 októberig beadott igénybejelentés esetén) engedéllyel, szerződéssel? A jelenleg ismertek szerint még mindig azok járnak a legjobban, akik tavaly időben intézkedtek és akár önállóan, akár egy napelemes cégen keresztül, de beadták az igénybejelentésüket az áramszolgáltató felé. Náluk ugyanis minden feltétel adott. Az áramszolgáltató lassú ügyintézésének ellenére, mostanra […]

Tovább olvasom

Amennyiben kérdésed merült fel, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal! 

ImpresszumAdatkezelési tájékoztató
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram