100%-os támogatás: elmondhatja véleményét!

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2021.09.12-ig várják a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban. A felhívással kapcsolatos észrevételeket három különböző témában teheti meg:

  1. támogatás célja és háttere
  2. pályázók köre
  3. a jelentkezés feltételei

Amennyiben már korábban regisztrált a palyazat.gov.hu oldalon, akkor használja a fejlécben az Egységes beléptető felület bejelentkezés gombot a bejelentkezéshez.

Ha még nem rendelkezik regisztrációval, regisztráljon most!

Az adatok mentése után egy megerősítő emailt fog kapni, amiben a regisztráció aktiválásához rá kell kattintani egy linkre:

A linkre kattintást követően egy sms-ben kapott kódot kell még megadni, hogy létrehozzuk fiókunkat.

A hozzászólásokat témánként el lehet olvasni, akár regisztráció nélkül is.

A Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv keretében meghirdetésre kerülő Pályázati Felhívás célja, hogy minél több, az országos átlagjövedelemnél alacsonyabb jövedelmű család számára is elérhetővé tegye a megújuló energia hasznosítását, illetve fűtésük átalakítását alacsonyabb felhasználású, így alacsonyabb károsanyag kibocsátású rendszerre.

A felhívás véglegezése során figyelembe szeretnék venni a lakossági és a potenciális kivitelezői véleményeket, melyhez számítanak az Önök véleményére!

2 felhívás tervezettel kapcsolatos véleményeket várnak: az egyik a lakosságnak szóló pályázati felhívás, a másik a kivitelezésben részt venni kívánó vállalkozások regisztrációját célozza.

A Partnerség Fórum menüpont használatával lehet a felhívás tervezeteket véleményezni. A beérkező vélemények azonnal megjelennek, így bárki számára elérhetővé válnak a honlap felületén.

A Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a felhívás-tervezetek véleményezésére.

Felhívják minden véleményező figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé teszik az adott felhíváshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltüntetésével.

A Partnerségi Fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal törlik.

További bejegyzések
A jövő energiatárolóit teszteli az MVM Csoport

Az MVM Démász hálózatán három, összesen 2000 kilowattóra kapacitású energiatárolót tesztel az MVM Csoport. Három energiatárolási pilotprojektet indított el az MVM Démász Áramhálózati Kft. Az MVM Csoport hálózati cégében alkalmazott kísérleti rendszerek célja, hogy javítsák a szolgáltatásminőséget, illetve stabilizálják a villamosenergia-hálózatok feszültségét.  A társaság két energiatárolója kisfeszültségű (0,4 kilovoltos – kV) hálózatra, egy pedig középfeszültségre […]

Tovább olvasom
A Nissan egy másik japán céggel együtt a villanyautók elhasznált akkumulátorainak ad munkát.

Élettartamuk során az elektromos járművek szén-dioxid-kibocsátása lényegesen kisebb, mint a hagyományos autóké – viszont a Nissan szerint a valódi fenntarthatóság érdekében meg kell duplázni ezeknek az akkumulátoroknak az élettartamát. A japán autógyártó már a tisztán elektromos modell, a Leaf 2010 decemberi piacra dobása előtt a Sumitomo vállalattal közösen létrehozta a 4R Energy nevű céget, amely […]

Tovább olvasom
Napelemparkot adtak át kedden a Veszprém megyei Öskün. A tíz megawatt teljesítményű erőmű több mint ötezer család villamosenergia-ellátását biztosítja.

Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára az átadó ünnepségen hangsúlyozta: a kormány azt célozta meg, hogy 2030-ra a villamosenergia-termelés 90 százaléka szén-dioxid-kibocsátás nélkül történjen, ezen az úton pedig jelentős lépés a napelemparkok megvalósulása. Steiner Attila elmondta, hogy jelenleg Magyarországon 2300 megawatt az összes naperőmű-kapacitás, ami meghaladja […]

Tovább olvasom

Amennyiben kérdésed merült fel, vagy árajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal! 

ImpresszumAdatkezelési tájékoztató
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram