Rólunk

A Hódszolár Kft komplett napelemes rendszerek forgalmazásával, tervezésével és telepítésével foglalkozik. Egyaránt vállaljuk cégek, magánszemélyek igényeinek megfelelő rendszerek tervezését, engedélyeztetését és kivitelezését, elsősorban Csongrád-Csanád megyében.

Fő célunk a teljes körű, minden igényt kielégítő szolgáltatások nyújtása ügyfeleink számára. A beruházás minden szakaszában – az ingyenes igényfelméréssel és tanácsadással kezdődően a konkrét kivitelezésen át a hosszú távú, problémamentes üzemeltetést is nyomon követve – igyekszünk maximális segítséget biztosítani megrendelőink számára. Ide tartozik az áramszolgáltató felé történő engedélyeztetés, pályázatok előkészítése és a kivitelezést követő záró adminisztráció.

A SolarEdge okos napelemes rendszerek telepítésére specializálódtunk, mert rendkívül jó tapasztalataink vannak ezen a téren. A hagyományos rendszerekhez képest jelentősen nagyobb az áramtermelése, gyorsabb a megtérülési ideje, utólag bővíthető, távfelügyelettel nyomon követhető, ezáltal könnyebben ellenőrizhető a termelés és az esetleges hibák, továbbá a garanciális ideje sokkal kedvezőbb.

Az aktuális pályázatokat menedzseljük, pályázatírónkon keresztül a projekt előkészítésében is segítünk.

Komplex rendszerek megvalósításával is foglalkozunk (napelem és klíma kombináció, gázszámla nélkül hűtés-fűtés, fűtőpanelek).

Kiemelt figyelmet fordítunk magas szintű szakmai munkára, ezért a szerelési anyagok is magas minőségi követelménynek felelnek meg, a munkatársaink szakmai felkészültségére nagy hangsúlyt fektetünk.
ImpresszumAdatkezelési tájékoztató
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram